Brown Club of Southern California Forums

You are not logged in.

#1 18 Dec 2018 9:54 pm

Bentvelze
Banned

salomon sense marin tilbud

XA Elevate benytter Salomons nyeste kjøp salomon x ultra  Contragrip gummiblanding. Lugs er svært skilt for å hjelpe til med å lette respons, grep, og gir mulighet for en ?nnu mer effektiv slam og snøutløsning. Premium Wet Traction gummi er mer enn en hel teknologi, det er en hel mentalitet. Du kan rett & slett ignorere glatt terreng og lade oppover.

Family room øvre delen av salomon x ultra prime fjellsko salg Elevate er konstruert med et åpent nett som gir ventilasjon until føttene, slik at fuente føles kjølige og tørre i løpet av en hel løp. Et sanselig technique fungerer for å vugge foten som gir en hel presis og sikker passform, som arbeider med Quicklace-systemet. Quicklace-systemet er en minimalistisk og sterk blonder intended for en-trekkspenning for enkel på og av. Til slutt sikrer friksjonsfri blonder øynene også et raskt & enkelt trekkssystem, men eliminerer sjansene for chafing elr ubehag.

En rask tørking med pustende øvre øvre åpning gjør det mulig for foten å puste, salomon x ultra 3 billig holde den kjølig & tørr når du tar på grov terreng. Quick-bladesystemet gjør det enkelt å ta seg av & lett, mens det asymmetriske lacingsystemet gir en tettsittende og personlig passform, spesielt viktig når du tar tak i robust terreng. Dette er dekket & innpakket med SENSIFIT executive. I tillegg er GORE-TEX utvidet komfortfottøy garantert å holde deg tørr & tilbyr et utvidet utvalg av komfort.

Sensifit-systemet arbeider for å cradle foten som gir en presis og sikker passform salomon sense marin tilbud och stabiliserer foten i omgivelsene. Et tunge deksel gir beskyttelse mot steiner & rusk fra å fertig bin inn i skoen. De er også den tilgift funksjonen av en beskyttende gummidåsehett som gir beskyttelse mot banker og slitasje på hardere, aggressive terreng.

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB